Sommarläger och andra sommaraktiviteter för unga 2022

Sommarläger actionhallen

Häng med på KFUM Actionhalls sommarlovsläger – ta chansen att prova på eller bli bättre som åkare och samtidigt träffa nya kompisar!  

Tryck här för att komma till anmälningsformuläret

 

Lägret riktar sig till dig som är nybörjare eller för dig som vill prova på skejt och kickbike och är 7-14 år. Lägret kommer innehålla enklare skejt- och kickbikeövningar, tävlingar, lekar, utmaningar och fri åkning för att utvecklas. Vi kommer att bjuda på lättare fika varje dag. Ta gärna med egen lunch om så önskas. Vi har hjälmar och åkdon att låna ut, men ta gärna med eget om du har.  

 

 

 

V. 26:  

Tid: Måndag-fredag, 12:00-17:00. Pris: 900:-  

 

Övrig information 

 

Hjälm är obligatoriskt för alla åkare under 18 år i Actionhallen. 

 

Vi har ett maxantal på 15 anmälda per kurs och det är först till kvarn som gäller. Avbokning ska ske minst 7 dagar innan lägerstart för återbetalning. Vid sjukdom krävs läkarintyg för återbetalning av ej nyttjade kursdagar.   

 

Om vi inte får in tillräckligt med anmälningar, kommer vi tyvärr behöva ställa in. Då kommer vi antingen erbjuda återbetalning eller i mån av plats deltagande på annat läger i samråd med er.  

 

Hoppas vi syns!

Basket på heden

Måndag till fredag V25-28 kl 10-13

 Prova på basket med oss från KFUM Göteborg

Gratis, ingen föranmälan krävs. Kom ihåg att ha på dig kläder och skor som det går att spela basket i och en vattenflaska.

I samarbete med Göteborgsstad

 

Sommar i hallen

Sommaröppettider: under sommaren kommer vi ha öppet alla vardagar 10-13.

Gratis inträde och ingen krav på medlemskap för att komma och åka under sommaröppet! v24-32

Hjälmkrav på alla som åker, Skateboard, kickbike, hjälm och skyddsutrustning finns att låna på Magasinet utan extra kostnad.

Stängt midsommar