Arbeta hos oss!

SAMTALSLEDARE – Tillträde 3 sep 2018
Vi söker dig som är intresserad av att jobba som  samtalsledare med fokus på nyanlända tjejer. Samt har några års relevant arbetslivserfarenhet av arbete med unga.

Läs mer om tjänsten som samtalsledare här!

 

 IDROTTSLEDARE – Tillträde 1 sep 2018

Vi söker dig som är intresserad av att jobba som  idrottsledare till projekt för unga som är nya i Sverige. Samt har några års relevant arbetslivserfarenhet av arbete med unga.

Tillsatta tjänster

 

PLATSCHEF CAFÉ REPRIS – Tillträde 1 september 2018

Vi söker dig som vill jobba med att bygga upp och utveckla CAFÉ REPRIS – ett vegetariskt café i Göteborgs Föreningscenter (GFC) lokaler vid Järntorget.

 

CONTROLLER – Tillträde ht 2018

Vi söker dig som delar rörelsens grundvärderingar om allas lika värde och som med kraft, engagemang och nyfikenhet vill leda och utveckla föreningens ekonomiska system och tillsammans med vår verksamhetschef styra det ekonomistrategiska arbetet framåt.

 

VERKSAMHETSCHEF – Tillträde våren 2018
Vi söker dig som delar rörelsens grundvärderingar om allas lika värde och som med kraft, engagemang och nyfikenhet vill leda och utveckla en förening med stor potential.

 

VERKSAMHETSUTVECKLARE – Tillträde 1 feb 2018
Vi söker dig som är intresserad av att jobba som verksamhetsutvecklare inom våra sociala fritidsverksamheter i KFUM Göteborg. Vi tror att du har några års relevant arbetslivserfarenhet av arbete med unga.

 

Praktik

1 + 11 =