Arbeta hos oss!

PLATSCHEF CAFÉ REPRIS – Tillträde 1 september 2018
Vi söker dig som vill jobba med att bygga upp och utveckla CAFÉ REPRIS – ett vegetariskt café i Göteborgs Föreningscenter (GFC) lokaler vid Järntorget. Vi har öppet måndag till fredag och driver både ett café och cateringverksamhet. I caféet finns det begränsade beredningsmöjligheter så det är viktigt att du är kreativ i ditt matskapande. Du ska aktivt medverka till ökad försäljning och hitta nya samarbetspartners för catering. Stor vikt läggs vid din förmåga att arbetsleda då du arbetar med ungdomar som du handleder.
Ansök senast 3 augusti 2018 – OBS! Urval och intervjuer sker löpande!

CONTROLLER – Tillträde ht 2018

Vi söker dig som delar rörelsens grundvärderingar om allas lika värde och som med kraft, engagemang och nyfikenhet vill leda och utveckla föreningens ekonomiska system och tillsammans med vår verksamhetschef styra det ekonomistrategiska arbetet framåt.
Ansök senast 13 juni 2018 – OBS! Urval och intervjuer sker löpande!

 

Tillsatta tjänster

VERKSAMHETSCHEF – Tillträde våren 2018
Vi söker dig som delar rörelsens grundvärderingar om allas lika värde och som med kraft, engagemang och nyfikenhet vill leda och utveckla en förening med stor potential.

 

VERKSAMHETSUTVECKLARE – Tillträde 1 feb 2018
Vi söker dig som är intresserad av att jobba som verksamhetsutvecklare inom våra sociala fritidsverksamheter i KFUM Göteborg. Vi tror att du har några års relevant arbetslivserfarenhet av arbete med unga.

 

AKTIVITETSLEDARE – Tillträde 1 feb 2018
Vi söker dig som är intresserad av att jobba som aktivitetsledare, idrottsledare och/eller samtalsledare i KFUM Göteborg. Samt har några års relevant arbetslivserfarenhet av arbete med unga.

Praktik

4 + 10 =