Arbeta hos oss!

CONTROLLER – Tillträde ht 2018
Vi söker dig som delar rörelsens grundvärderingar om allas lika värde och som med kraft, engagemang och nyfikenhet vill leda och utveckla föreningens ekonomiska system och tillsammans med vår verksamhetschef styra det ekonomistrategiska arbetet framåt.
Ansök senast 13 juni 2018 – OBS! Urval och intervjuer sker löpande!

 

Tillsatta tjänster

VERKSAMHETSCHEF – Tillträde våren 2018
Vi söker dig som delar rörelsens grundvärderingar om allas lika värde och som med kraft, engagemang och nyfikenhet vill leda och utveckla en förening med stor potential.

 

VERKSAMHETSUTVECKLARE – Tillträde 1 feb 2018
Vi söker dig som är intresserad av att jobba som verksamhetsutvecklare inom våra sociala fritidsverksamheter i KFUM Göteborg. Vi tror att du har några års relevant arbetslivserfarenhet av arbete med unga.

 

AKTIVITETSLEDARE – Tillträde 1 feb 2018
Vi söker dig som är intresserad av att jobba som aktivitetsledare, idrottsledare och/eller samtalsledare i KFUM Göteborg. Samt har några års relevant arbetslivserfarenhet av arbete med unga.

 

PLATSCHEF CAFÉ REPRIS
Vi söker dig som vill jobba för ungas väg in till arbetsmarknaden inom KFUM Göteborgs caféverksamhet. Erfarenhet av handledning och ungdomsverksamhet är ett måste – erfarenhet/utbildning från Café och Barista meriterande.

Praktik

8 + 12 =