Actionhuset Backaplan

På Backavägen 6 driver vi Actionhuset där vi har vår actionhall. Vi hyr även ut lokaler till andra föreningar som sysslar med idrott.  Varje dag så rör det sig ca 200 besökare i huset som på olika sätt bidrar till en levande mötesplats för alla åldrar.

Här utövas idrotter som actionsport, crossfit, mediveal fightning, pargymnastik, parkour och wrestling.

Här har vi också en musikstudio som drivs av KFUM Göteborg

KFUM Göteborg Actionsport driver Actionhallen på Hisingen. Actionhallen är en inomhuslokal för actionsport så som skateboard, BMX, sparkcykel, MTB & Inlines. Hallen drivs ideellt och öppnades 20 april 2013.

Actionhallen består av 3 olika sektioner; en streetdel med div. obsticles samt en foampit, en miniramp samt ett s.k. Ramprum med större quarterpipes, banks, rails och hip.

I anslutning till entrén finns det även ett café där du som utövare eller besökare kan ta dig en fika eller en lättare middag. Maten är gjord på vårt sociala företag Café Repris.

Hos oss kan du alltid betala både kontant och med kort.

Actionhallen är belägen nära hållplatsen Hjalmar Brantingsplatsen vid Backaplan på Hisingen. Se vägbeskrivning här.

I Actionhallen är alla välkomna, barn som vuxna. All åkning sker på egen risk, men vi rekommenderar alla våra besökare att bära skydd när de åker hos oss.

Det finns sparkcyklar, BMX och skateboards att låna på plats hos oss mot uppvisande att medlemskort.

 

I samarbete med Ungdomssatsningen Hisingen och Sensus studieförbund håller vi dj-kurser samt studiokurser i vår musikstudio på Backavägen 5.

Bokning av studion

Lediga tider kan studion bokas av medlemmar i KFUM Göteborg. Mot en deposition får nyckeln lånas mellan kl 17-21 mån-fredag. För att bekräfta bokning samt få information om nyckelutlämning kontakta info@kfumgoteborg.se.

Du blir medlem genom att betala den årliga medlemsavgiften 100 kr till plusgiro 124 96 – 6

Alternativt swisha 100 kr till 123 319 9221

Vid betalning av medlemsavgiften anger du namn, adress, personnummer i meddelandefältet.

 

Frågor

6 + 4 =