Sommaraktiviteter

KFUM Göteborg erbjuder en rad olika sommaraktiviteter för barn och unga, vilken passar dig? Läs om våra aktiviteter nedan;

Sommarläger i Åsa

Vi erbjuder ungdomar, i åldern 12-16 år, möjlighet till att vistas ute för rekreation, utveckling och äventyr!

 Vi erbjuder 3-dagars läger vid två tillfällen. Lägret kommer hållas i Åsa, utanför Kungsbacka som ligger i utkanten av orten, omgiven av skog och sjö, närheten till havet finns också. Vi vänder oss särskilt till ungdomar som inte har möjlighet ti av ekonomiska och sociala skäl, att få ett miljöombyte under lovet. Under lägret kommer olika aktiviteter att genomföras med ungdomarna med fokus på hälsa, utveckling och samarbete. Vi kommer laga mat tillsammans även över öppen eld, fiska krabbor, bada, idrotta, paddla kanot m m.  

Plats: Åsa, söder om Kungsbacka

När: 30 juni-2 juli eller 4-6 augusti

Lägret är kostnadsfritt och anmälan sker via info@kfumgoteborg,se

 

 

Basket på Heden

Vi erbjuder träning, teknikövningar och liknande, samt kunniga och trygga ledare för att skapa en god samvaro, inkludering, trygghet och ett viktigt sammanhang för barnen och ungdomarna i åldern 6-15 år. 

Plats: Basketplanen, heden
När: Vardagar kl 10-13, v25-v28

 

 

Sommaraktiviteter för alla

Vi anordnar sommarlovsaktiviteter runt i och omkring Göteborg. Syftet är att samla barn och unga att prova på olika aktiviteter och erbjuda utflykter för att få dem att upptäcka nya platser, skapa nya kontakter men framförallt arbeta med att integrera ungdomar från olika stadsdelar. Vi kommer erbjuda en rad olika aktiviteter och samla barn och ungdomar från olika stadsdelar. Vi kommer ha olika uppsamlingsplatser för att nå så många som möjligt och därefter ta oss gemensamt till aktiviteten/utflykten.

Plats. Se facebook: KFUM Göteborg
När: v26-29 mellan kl 10-14

Alla barn och ungdomar är välkomna! Aktiviteterna är kostnadsfria!

För mer info om uppsamlingsplats tider mm följ oss på facebook: KFUM Göteborg